MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De 123e Koninklijke Holland Beker is dit jaar, op 4 en 5 juni, weer terug op de Bosbaan. De starts van de finales van de hoofdnummers zijn geprogrammeerd op zondag 5 juni a.s. van 15:00 tot 16:00 uur.

Deze beroemde internationale wedstrijd werd in 1886 voor het eerst op de Amstel geroeid en verhuisde in 1937 naar de Bosbaan. De Koninklijke Holland Beker is hèt jaarlijkse evenement waar roeiend Nederland elkaar treft.

Vanaf 16:15 uur vinden in de centrale horeca tent naast de tribune, het KHB House, de verenigingsborrels plaats. Alle Amsterdamse burgerroeiverenigingen (Willem III, RIC, De Hoop, De Amstel en Poseidon) hebben daar hun eigen ontmoetingspunt.

Graag nodigen wij je uit om zondag 5 juni a.s. de finales van de Holland Beker te komen bekijken en daarna met alle aanwezige leden een borrel te drinken in het KHB House op de Bosbaan.