MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III is bezig een plan te maken voor het verbeteren van het afroeisysteem. Hiervoor zijn we nog enige maanden met een groep bezig met de uitwerking. Er zijn voorlopig twee methoden om je klasse te behalen bij Willem III

  • Via de instructie voor klasse 1,2 en 3. Vraag hierover informatie bij je instructeur.
  • Door af te roeien bij de afroeicommissie, voor alle klassen. Ook als je vanuit een andere vereniging instroomt, kan je hiervoor inschrijven.

De komende periode zijn er 6 data gepland. Inschrijven verloopt via de datumprikker link hieronder. Per sessie kunnen maximaal 10 deelnemers inschrijven. Vergeet niet in de opmerkingen de bootnaam in te voeren en voor welke klasse je opgaat (of dat je komt voorroeien). De boot wordt voor je afgeschreven. Zorg dat je bij het tijdstip van aanvang de boot te water hebt liggen.
Vragen? mail naar afroeien@willem3.nl

Woensdag 25 mei 19:30
Zondag 12 juni 11:30
Woensdag 22 juni 19:30

Klik hier om je in te schrijven