MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

_MG_3754

Taban / Wieringa (2014)

Mededeling van huishoudelijke aard:
Skiffs en tweetjes: BLIK TERUG IN DE LANDTONG


Willem III-skiffeurs (m/v) en -tweetjes: nu de Twee- en Skiffhead aanstaande zijn, vraagt De Landtong jullie om na de race aan land en in de pen te klimmen. Blik of geen blik, blik terug op jullie race en laat ons mee treuren of genieten.
Schrijf een verslag (max. 400 woorden) van hoe je werd ingelopen, met tempo 50 over het water maalde, de bocht uitvloog en hoe bondsboten jou het nakijken gaven.

Of: hoe goed het ging.

Van bezemploeg tot koninginnen, van prof tot veteraan, van tempo 0 tot 80, heel Willem III kijkt uit naar saillant opgetekende ervaringen. Stuur jullie raceverslagen zo snel mogelijk na de wedstrijd (ja, je dacht dat je de finish had bereikt) naar redactie@willem3.nl

Want: De race mag gelopen zijn, in De Landtong duurt hij tot in lengte van dagen voort.

Wij danken u,
De redactie