MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Als allereerst wil ik graag namens de hele acht Rorik bedanken dat hij ons heeft wille1484185_832970653496553_921835580971496770_nn trainen, ook onze stuur Abel heel erg bedankt dat je je eigen trainingen opgaf om ons te kunnen sturen. Ik vond het heel leuk om mee te doen. Het begon eigenlijk allemaal zo’n anderhalve week van tevoren, het was leuk als we een acht vol kregen met regiomensen. Na onze eerste training in de acht zei Rorik dat hij eige
nlijk had gedacht dat het niet heel goed zou gaan en dat hij niet van plan was om ons in te schrijven maar dat hij het toch wel ging doen omdat het best aardig ging. Dit was natuurlijk heel leuk om te horen en we hadden er allemaal echt wel zin in. Ivm de H4K hebben we slechts 3 keer echt op het water kunnen trainen en hebben we 2 keer in de bak bij Skøll gezeten. Boordroeien was wel echt een stuk anders dan normaal roeien en een acht is ook wel echt van een ander formaat dan een vier. Ondanks dat we maar zo weinig hebben kunnen trainen ging de wedstrijd heel goed. Op het begin liep het niet heel lekker ook omdat we eigenlijk allemaal een beetje energie willen sparen want 8km is best lang, vanaf Willem III ging het steeds beter, de andere regio 8 uit Zwolle haalde ons bijna in maar toen versnelden we en liepen we steeds meer op ze uit, uiteindelijk zijn we 28 van de 31 geworden, zoiets hadden we zelf ook eigenlijk wel verwacht. Verder vonden we het allemaal heel leuk om te doen en ik ben heel blij dat ik heb meegedaan.

David Bakker