MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Onlangs kregen we de kans om van roeivereniging ‘het Galjoen’  een mooie Wintech skiff over te kopen, die door de verzekering total loss was verklaard.  De boot was 1 jaar oud op het moment van de crash. De materiaalcommissaris zag hierin een buitenkansje om enerzijds onze bootsman Vincent de kans te geven een afgevaren punt te repareren en anderzijds om een mooie nieuwe skiff toe te voegen aan de vloot. Willem III heeft het wrak gekocht en Vincent heeft zich op de reparatie gestort. De reparatie is zeer goed gelukt en de boot is weer als nieuw en weegt slechts 14 kilo (het officiële minimum gewicht voor een skiff).

We zijn de vloot altijd aan het vernieuwen. De nieuwe skiff gaat de Magere Brug vervangen en komt in de vloot binnen in Klasse 4. We hopen een heerlijk roeiende boot toegevoegd te hebben aan de vloot. De boot wordt tijdens de jaarvergadering gedoopt. Voorlopig is de boot af te schrijven onder de naam BZN (boot zonder naam).