MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De tweede pasdag staat ingepland op 3 februari van 18.00 uur t/m 21.00 uur. In de bijlage w3kleding staat een nieuwe pdf met daarin wat extra items. De officiële blauwe short en een wedstrijd t-shirt in hetzelfde ontwerp als de bovenkant van het roeipakje. Bij het roeipakje kan er nu eventueel gekozen worden voor een racerback. En een pakje zonder zitvlak is nu ook een optie voor de mensen die daar geïnteresseerd in zijn. Dit stond er eerst nog niet allemaal bij.

Deze drie items (het pakje het t-shirt en het blauwe short) kunnen hoogst waarschijnlijk pas in 2017 als wedstrijd tenue gedragen worden. Maar er kan natuurlijk altijd in getraind worden. De rest van de kleding kan dit jaar al gedragen worden tijdens wedstrijden mits het oude dibi pakje zichtbaar is.

De webshop zal online gaan vanaf 3 februari t/m donderdagochtend 11 februari 08.00 uur. In deze week kan er dus besteld worden.

De link naar de site en de code om in te loggen zijn:

www.powerhousesport.nl/verenigingspagina

Code: willem3