MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Mededeling van huishoudelijke aard:WowillichhinpakjeWIIIZW

Hij komt, hij komt… DE LANDTONG #6, 2015 

Beeld: Maarten Stuurman

Het BRRRrrrrrrrwwinternummer van uw clubblad valt tussen Sinterklaas en Kerstmis in uw bus. Met in deze editie de laatste column van Jan Kees Dunning.

Ach ja, Jan Kees. Wat waren zijn cursiefjes met fijne pen en met gevoel voor timing geschreven. Niet gespeend van humor en zelfrelativering wist hij als geen ander de zin van het onzinnige (lees: als-een-gek-tekeer-gaan-in-een-bootje-tot-het-zwart-voor-je-ogen-ziet) bloot te leggen. In koor klinkt het vanuit het warm gestookte redactielokaal: Dunning, bedankt!

Verder lezen we over een race in Basel waar je halverwege vol in de remmen moet hangen om een keerboei te pakken; een fictieverhaal van schrijver/uitgever/roeier Reinjan Mulder; een verhaal over de overeenkomsten tussen musiceren en roeien; Maarten toont ons in Uit de Kast jawel: zijn kast; we nemen afscheid van Anna van Buren; oud toproeier Jim Enters blikt terug – niet op zijn sportcarrière maar op de Willem III-feesten (of in Jims woorden: fuifen).

En natuurlijk het praatje van ‘matcom’ Ewoud, het woord van de voorzitter, Thera met  haar fysiotips, taalcolumnist Bas, de Agenda, een limerick, Wij Willem III en de ALV-agenda.

 

Wij wensen U fijne (feest)dagen,

(de redacteuren van) De Landtong