MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Binnen de vereniging is behoefte aan een uitgebreider Willem III kledingpakket.  Voor wedstrijdroeiers is er bijvoorbeeld de behoefte om in matchende stijl op te kunnen roeien of te trainen, maar ooKledingk aan een gemoderniseerde look van ons wedstrijdtenue.

Amber van Zomeren heeft in samenwerking met Powerhouse Sport deze kledinglijn gemaakt.  Hierbij zijn ook aparte dames- en herenmaten gemaakt. Het huidige tenue zit niet voor iedereen even lekker.

Het nieuwe pakje kan nog niet op wedstrijden gebruikt worden. Daarvoor zal Willem III eerst het officiële tenue bij de KNRB moeten wijzigen. Hierover wordt serieus nagedacht. Consequentie van een nieuw tenue is namelijk dat iedereen die wedstrijden start, ook in dit nieuwe tenue moet verschijnen en dus een nieuw pakje en/of broekje en short moet kopen. Zover is het nog niet.

Aanstaande Woensdag 18 november 2015 is er een pasmoment op Willem III tussen 18:00 en 21:00, waar je meteen nieuwe kleding kan bestellen. Klik op de volgende link voor de details Willem III PASMOMENT