MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De snerttocht/ nieuwe ledentocht is een fijne traditie op Willem III: na ontvangst met koffie en thee vanaf 15.00 uur een verkenning vanaf 6.00 uur van een rustig deel van de grachtengordel komen we om 18 uur weer bij elkaar voor een bord snert (ook vegetarische) en een borrel. Je ziet dus niet alleen Amsterdam vanuit een mooi perspectief, maar je leert ook andere leden en mogelijke ploeggenoten kennen.

Omdat de lichtjestocht in september door diverse stremmingen op de Amstel niet door de grachten kon gaan is deze tocht ook open voor niet-leden die de grachten toen gemist hebben.

De kosten bedragen 5 euro, voor niet-leden die een boot van Willem 3 willen gebruiken (zo lang de voorraad strekt) bedragen de kosten 7,50 euro per persoon. Aanmelden op Willem3ontour@gmail.com. Inschrijfgeld overboeken op rekening NL75RABO 0106651757 onder vermelding snerttocht 2015 en bij niet-leden graag de naam van de vereniging. Graag ook je roei en stuurervaring vermelden in verband met het indelen van de boten.