MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het najaarsblok zit erop! De laatste les zou officiëel op 25 oktober zijn gegeven. De zondaggroep plakt er nog één zondag aan vast omdat W3 op 18-10 niet voor iedereen bereikbaar was vanwege de route van de Amsterdam marathon.

Gedurende 10 weken kregen 27 leergierige en ambitieuze roeiers les van 21 niet minder ambitieuze en gedreven instructeurs. Het aantal instructeurs lag dit keer zo hoog omdat in twee groepen op rouleerbasis les werd gegeven.

Tijdens onze bezoekjes in de laatste blokweken zagen we veel plezier en tevredenheid bij de instructeurs en de deelnemers. De instructeurs lieten zien op welke punten hun roeiers vooruitgang hebben geboekt. De roeiers waren blij met hun vorderingen en namen ons hier en daar apart om te laten weten hoe blij ze met hun instructeurs waren.

Vanaf deze plek bedanken we alle vaste en inval instructeurs voor hun bijdragen aan dit blok!

de InstructieCommissie voor klasse 4/5: Stan Jansen en Janneke Jongh Visscher