MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Wil je deze winter fit blijven of worden? De Amstel, het Martin Luther Kingpark, de brug over de A2, het Kalfjeslaantje en de polder liggen voor je klaar. We verzorgen gedurende de wintertijd elke woensdag om 19.00 een roeigerichte outdoortraining van ruim een uur. Iedereen kan mee doen, er is voor zowel beginners als gevorderden een uitdagend programma. De trainingen hebben een wekelijks wisselend doel. Van looptechniek tot circuitloop en van interval tot lange duur; het komt allemaal aan bod. Bovendien is de outdoor hartstikke gezellig en is het een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.
Wij verzamelen op woensdagen om 18.55 beneden in de hal. Meedoen is gratis en inschrijven is niet nodig. Trek je hardloopschoenen en reflecterende jasje aan en tot gauw bij de outdoor!
Eerste training: 28 oktober
Laatste training: 23 maart
Geen training: 30 december

Sportieve groet van de outdoorcommissie
Martijn, Erik en Geertje

Heb je een vraag over de outdoor, e-mail Geertje op geerhaverkamp @ hotmail . com