MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Vorig jaar was de kracht- en conditietraining in ons prachtige Willem III Training Centrum een groot succes! Daarom zullen we ook dit jaar indoor trainingen aan onze leden aanbieden. Onder deskundige begeleiding van onze eigen Freek Robbers kan je van 7 oktober t/m 9 maart elke woensdagavond mee trainen. Of je nou sterk wilt worden voor het wedstrijdseizoen in 2016, of alleen fit wilt blijven gedurende de winter, deze trainingen zijn voor alle niveau’s en ambities geschikt. De oefeningen en de begeleiding worden aangepast aan je eigen doelstelling.

Er zullen 2 trainingen zijn op de woensdagavonden; een van 18:30 tot 19:30 en eentje van 20:00 tot 21:00.

* Start op woensdag 7 oktober
* Laatste training op 9 maart
* geen training op 23 en 30 december
* 20 trainingen in totaal
* Kosten voor de gehele periode bedragen €50 per persoon; wordt via automatische incasso in rekening gebracht in november
* Opgeven voor deze trainingen kan bij wedstrijd@willem3.nl

Wees er snel bij, want vol is vol!