MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op zaterdag 5 september a.s. zal om 10:00 uur de aftrap voor het nieuwe wedstrijdseizoen worden gegeven.

Daarvoor worden uitgenodigd alle wedstrijdroeiers en met name zij die komend seizoen willen gaan wedstrijdroeien. Deze uitnodiging geldt ook voor de ouders van de (nieuwe) wedstrijdroeiers. Om 10:00 uur zal de hoofdcoach een toelichting geven over het wedstrijdroeien op onze club, wat dat inhoudt en welke consequenties dat heeft voor roeiers (en ouders). Daarna volgt een 1e gezamenlijke training.

Wil je coachen?

Zelfs als je niet fulltime beschikbaar bent maar bijvoorbeeld wel op 1 of 2 dagen in de week wilt coachen, dan kunnen wij je goed gebruiken. Geef je dan op per mail aan hoofdcoach@willem3.nl en laat weten waar je voorkeur naar uit gaat en hoeveel tijd je beschikbaar hebt.