MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Terwijl de mussen van het dak vallen, valt een dezer dagen clubblad De Landtong weer in uw bus. De vertrouwde rubrieken en columns zoals ‘Uit de kast’, ‘Wij Willem III’, Jelles taalcolumn, Het Archief, ‘fysioTHERApie’ en materiaalcommissaris Ewoud, zijn weer terug. Daarnaast: verhalen.

Heleen Hebly, Vogalonga 2015

Heleen Hebly, Vogalonga 2015

Neem Vakantieboeken van Wouter Verster, een bespreking van boeken over de watersport voor hen die een vakantie hebben geboekt en anders wellicht kunnen overwegen een vakantie te gaan boeken zodat ze deze boeken kunnen lezen.

Of de roeimemoires van Loes Hoekstra (Ik herinner me). Of de verslagen van de Vogalonga, het EK Junioren en de Amsterdam Masters.

Ook in dit nummer Handdoekoverpeinzingen, wasvrouw Berthie staat stil bij haar verenigingswerk: ‘Als ik ze weer schoon en droog opvouw, verschijnt er regelmatig een glimlach rond mijn gezicht als ik me afvraag: Van wie zouden ze zijn geweest?’

Wij wensen u een mooie tijd met dit nummer en een prettige zomer bovendien,

(de medewerkers van) De Landtong