MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op zondagochtend  23 augustus vertrekt een Armada van roeiers naar Sail 2015 (het grootste nautische evenement van Europa). Via Willem 3 hebben zich alleen al ruim 70 deelnemers gemeld. Ook verwachten we veel verenigingen van buiten de stad.

Het wordt een enorme happening met daarachter een strakke organisatie. Voor die organisatie zijn vrijwilligers nodig. Iedere Amsterdamse roeivereniging moet tenminste 5 vrijwilligers leveren voor hand- en spandiensten. Dat varieert van bijhouden welke boten uit onze haven vertrekken tot assisteren langs de route. In principe ben je na 11 uur ’s ochtends weer klaar. Voor meer informatie zie www. roeierssaluut.nl.

Ben je een vroege vogel en wil je helpen, meld je dan snel/voor 10 juni aan via willem3ontour@gmail.com.

Sail 2015 is een fantastisch festijn om aan deel te nemen. We hopen je als vrijwilliger te mogen begroeten.