MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

an het begin van het blok denk je dat 10 weken heel lang duren, maar voor je het weet is het voorbij.   Voor de 28 deelnemers  waren 13 instructeurs beschikbaar. Er hoefde maar drie keer een beroep op een invaller te worden gedaan.

Elk blok wordt geëvalueerd. Daarbij komen altijd leuke dingen naar voren. Zoals de opmerking  van een ‘oudegediende’ die denkt dat hij ‘weet wat hij kan verwachten’ en vervolgens ontdekt  dat een andere instructeur toch weer andere dingen ziet en een andere aanpak heeft. En er waren ook deelnemers die de handleiding niet hadden gelezen, waardoor ze achter af er achter kwamen dat ze het anders hadden gewild. Tja … Daarnaast leverde de evaluatie weer nieuwe instructeurs op voor de basisinstructie.

Bij navraag geven de instructeurs aan dat de blokformule nog steeds goed werkt omdat alles door de IC  wordt geregeld en 10 weken een acceptabele en haalbare periode is. Uiteraard willen we alle instructeurs weer heel erg bedanken voor hun professionele en serieuze aanpak. De evaluatie stond barstensvol met loftuitingen!

En hoe nu verder? Kilometers maken natuurlijk! En regelmatig gebruik maken van de open instructie klasse 4/5 zodat er geen foutjes insluipen. De open instructie gaat de hele zomer door en start op vrijdagavond om 19.00 en op zondagmiddag om 12.30. Let op: minimaal 15 minuten voor aanvang van de les instappen! Het najaarsblok start half augustus.

Met vriendelijke groet,

De IC voor klasse 4/5: Stan Jansen en Janneke Jongh Visscher