MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Dit jaar wordt de Nationale tocht Aangepast Roeien op verzoek van de Commissie Aangepast Roeien van de KNRB georganiseerd door Willem III. Daarom krijgt deze ook het karakter van een Grachtentocht over de Amstel en oostelijke grachtengordel met een lengte van circa 14 km die zo nodig kan worden ingekort.

Inschrijving: tot uiterlijk 1 september 2015 via willem3ontour@gmail.com onder vermelding van NAR 2015. De inschrijfprijs is 7,50 euro per deelnemer. Het bedrag graag voor 1 september overmaken op rekening NL75 RABO 0106 6517 57 t.n.v. Roeivereniging Willem III onder vermelding van NAR 2015.

Tijdschema: Het evenement start om 14 uur en zal om 18 uur afgelopen zijn. Dit keer dus geengezamenlijke lunch, wel een hapje en een drankje na afloop . De ontvangst is al vanaf 13 uur met koffie.

Vaartraject: De route is geschikt voor wherries ( ook met boordriemen) en gestuurde C-boten. Onderweg is het mogelijk te wisselen aan de steigers van roeistichting Berlage en roeivereniging de Hoop aan de Amstel.