MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Helaas worden we de afgelopen weken geteisterd door insluipers. Naast een paar ongure types die steeds bij ons komen roken op de invalidenparkeerplaats, hebben we op zaterdagavond nu al twee keer diefstallen gehad. Er is een TV gestolen uit de Kletskamer enige weken geleden en 27 juni op zaterdagavond zijn er tussen 1930 en 2000 meerdere kluisjes en kastjes opengebroken, waarbij persoonlijke spullen zijn ontvreemd.

Sowieso worden binnenkort rondom hekken geplaatst, ook tussen Skoll en Willem III, zodat het terrein ’s avonds beter is afgesloten. Verder beraadt het bestuur zich op aanvullende maatregelen, in overleg met verzekering en politie. Te denken valt aan camera’s buiten en/of aanvullende sloten op deuren die anders de hele dag open staan (bijvoorbeeld met vingerafdruklezer of een pasje)