MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Onlangs zijn Tamar van Alten, Florentine de Boer, Esther Koolstra en Hannah van Westreenen Nationaal Kampioen geworden in de meisjes 15/16 dubbel vier op de Bosbaan.Meisjes16 kampioenen

Op 27 en 28 juni is de Koninklijke Hollandbeker, dit jaar op de Willem Alexanderbaan in Rotterdam. Het is een internationale wedstrijd, waar ook nog een aantal Nationale Kampioenschappen verroeid worden.

In het 17/18 veld en in het Senioren B veld doen er Willem lllers mee die Nationaal Kampioen kunnen worden.

Het bestuur heeft besloten om op woensdagavond 1 juli om 20:00 Nationaal Kampioenen te huldigen, het is misschien dan ook al duidelijke welke Willem lllers er aan internationale toernooien mee gaan doen. Tevens zal Willem III bij die gelegenheid een nieuwe C4x+ dopen.

Het bestuur hoopt dat er veel leden zijn om te feliciteren en onze wedstrijdroeiers/sters succes te wensen.