MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ben je afgelopen jaar lid geworden van Willem III? Meld je dan aan voor onze speciale jaarlijkse tocht voor nieuwe leden op zaterdag 11 april! Iedereen die nieuw is, is op die dag van harte welkom om kennis te maken met andere nieuwe leden en om de binnenstad vanuit de boot te verkennen.

Na een kopje thee of koffie en de gezamenlijke kennismaking vertrekken we om 1 uur via de Amstel en de Nieuwe Herengracht langs Artis naar het Scheepvaartmuseum. Daar vandaan varen we door de Nieuwe Keizersgracht terug naar de Amstel voor een borrel-stop bij Hesp aan de Weesperzijde. We zijn uiterlijk om 5 uur terug op Willem III.

De boten delen we op de dag zelf in. In iedere boot zal minimaal één roeier met stuurbevoegdheid (Klasse 2) zitten.

Aanmelding:
Meld je tot 6 april aan door een email te sturen aan willem3ontour@gmail.com onder vermelding van je naam en – indien van toepassing – de door jou behaalde klasse! Deelname is gratis, maar neem wat geld mee voor de borrel (het eerste rondje is van de toercommissie).