MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het weekend van 21 en 22 maart is het weer tijd voor de Head of the River. Dit jaar heeft de organisatie  in samenwerking met Willem 3 en Skøll flink uitgepakt. Er komt onder andere een tent te staan op de groenstrook tussen beide clubs. Daar kunnen alle prijsuitreikingen plaatsvinden en het leuke hieraan is dat er op Willem 3 mogelijkheden zijn ontstaan om de ruimte op een andere manier te gebruiken. Het plan is om in de soos een gezellige koffiehoek te maken, waar zelf gebakken taart verkocht wordt. De opbrengst zal worden besteed aan de aanschaf van nieuwe tafels voor het balkon.

Help mee en bak een taart. Stuur een mail naar societeit@willem3.nl of geef jou en je meest lekkere taart op via de lijst in de sociëteit.

Opdat het een gezellig HeadWeekend wordt Oud-Hollandse appeltaart