MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De LandtongVoor de kersteditie van De Landtong (#6) nodigen we u uit in de pen te klimmen. We vragen u om een herinnering, anekdote of gebeurtenis uit 2014 in te sturen als antwoord op onze vraag:

Wat was uw Willem III- of roeimoment van 2014?

Het kan een hoogte- of dieptepunt zijn. Of juist een gebeurtenis die gemiddeld is, maar juist daarom zo vertrouwd. Het kan gaan over die perfecte haal; het eerste Kuyt gebakje ooit; de dag dat u op de vereniging uw nieuwe partner tegen het bekoorlijke lijf liep of ‘u’ onlangs zilver op de junioren WK in Hamburg haalde.

Inzendingen worden in het laatste nummer van 2014 geplaatst*.
Inleverdatum: 24 november.
Lengte: maximaal 200 woorden.

Waar: redactie@willem3.nl

We zien uw bijdragen graag tegemoet,

Namens de redactie,

Ferry Wieringa

*= Als de bijdragen overweldigend in aantal blijken te zijn, dan zullen wij, om te voorkomen dat er in december naast de stapel kerstkaarten, ook een clubblad ter dikte van een telefoonboek op uw deurmat valt, een selectie publiceren.