MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Evenals vorig jaar organiseert RIC-Amsterdam aan het begin van de winter de MidWinterMarathon, een marathon over 54 kilometer om en door Amsterdam. De tocht was vorig jaar behoorlijk succesvol, ondanks het koude en natte weer (maar wat wil je ook, eind december).
Op 20 december hopen wij (maximaal) 45 ploegen te ontvangen om aan deze tocht, die nu al een traditie is, deel te nemen. Vereisten zijn op het weer afgestemde kleding en marathon-ervaring (minimaal één eerdere marathon dit jaar). De tocht kan geroeid worden in een C2, C3, C4 of een wherry. RIC heeft slechts in zeer beperkte mate boten te huur.
Opgeven kan tot uiterlijk maandag 1 december op de site van RIC. Meer informatie is te vinden op midwintermarathon.ricamsterdam.nl.
Op die site vind je ook een inschrijfformulier. Voor vragen mail welmoed.kaan@planet.nl