MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op zaterdag 15 november vindt weer onze jaarlijke Snerttocht plaats. Vergeet niet je aan te melden en stuur een mailtje aan willem3ontour@gmail.com!

Voor diegenene die één tocht niet genoeg vinden of die op 15 November niet kunnen is er nog een prima alternatief bij Roeivereniging de Amstel:

Ook deze winter organiseert R&ZV De Amstel op zondag 14 december ‘IJs en weder dienende’ de Koning Wintertocht. Een tocht dwars door Amsterdam, langs grachten waar je normaal niet zo makkelijk kunt roeien! Rond 11 uur​ vertrekken​ ​we ​vanaf het vlot.
Natuurlijk zorgen we ook goed voor de binnenste mens: tijdens de tocht kun je rekenen op een warme versnapering en na afloop eten we traditiegetrouw samen een heerlijke kom snert. De tocht kost 15 euro per persoon. Inschrijven per boot is verplicht. Een aantal boten vertrekken vanaf een andere vereniging in Amsterdam, ivm de grote belangstelling.

Schrijf je snel in!
Voor deze tocht is er altijd veel interesse, maar er zijn nog boten beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!
Stuur een mail naar: toer@amstelroei.nl en geef de namen van de deelnemers door. Je kunt je alleen inschrijven per boot. Vermeld duidelijk wie de contactpersoon is!
Maak het bedrag over naar: NL41RABO0130927589 t.n.v. R&ZV De Amstel, Hobbemakade 122, Amsterdam, ovv Koning Wintertocht 2014, ​de naam van je vereniging, ​en de naam van de contactpersoon van de boot.
Je inschrijving geldt voor een volle boot. Mocht er dus onverhoopt iemand afvallen, zorg dan zelf voor vervanging.
De inschrijving sluit 1 december. Uiterlijk 7 december ontvang je alle informatie per mail.

Namens de Toercommissie van R&ZV De Amstel,
Frija, Fokko, Afke en Calijn​