MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op woensdag 29 oktober begint de outdoor weer; 18 frisse buitentrainingen om fit de winter door te komen. De Amstel, het Martin Luther Kingpark, de brug over de A2, het Kalfjeslaantje en de polder liggen voor je klaar. We verzorgen tot half maart elke woensdag om 19.00 een outdoortraining van een uur, inclusief warming up en cooling down. Iedereen kan mee doen, er is voor zowel beginners als gevorderden een uitdagend programma. De trainingen hebben een wekelijks wisselend doel. Van looptechniek tot circuitloop en van interval tot lange duur; het komt allemaal aan bod.

Wij verzamelen op woensdagen om 18.55 beneden in de hal. Het is gratis en inschrijven is niet nodig. Trek je hardloopschoenen en reflecterend jasje aan en doe mee!

Sportieve buitengroet van de outdoorcommissie
Martijn, Rob, Erik en Geertje

Heb je een vraag over de outdoor? E-mail Geertje op geerhaverkamp@hotmail.com