MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

DE LANDTONG #4

06-Generale repetitie medaille uitreiking

(beeld: Gerrit van Ark; bewerking: Stan Jansen)

Terwijl u op de foto kunt zien hoe kortgerokte WK-bloemenmeisjes generaal repeteren voor het uitreiken van De Landtong aan de kampioenen van het WK 2014, kunt U vanaf heden nummer 4 in de brievenbus verwachten – overigens: gewoon door de postbode.

En dames: naar beelden van knappe heren die op het WK de De Landtong uitreikten hebben we gezocht, maar tevergeefs.

Hoe dan ook…

In dit nummer van het officieel cluborgaan van RV Willem III onder meer: <De Boot niet doodrijden, maar samen laten vliegen>, het WK-verhaal over de Nederlandse Lichte Vier, met ook Willem III-toproeier Tim Heijbrock aan boord; nieuwe avonturen van ‘de stuiterballen’; een reportage over café De Zwarte Kat; het Mijn Amstel-portretinterview (’Ik wil de boot laten balanceren, niet bedwingen’), een boekbespreking van Chats on Rowing uit 1948 (!) maar nog immer actueel; een nieuwe rubriek waarin een onzer fotografen (Elisabeth) leden vastlegt en verder: Golfbrekers, columns, brieven, UIT DE KAST en meer.

Met vriendelijke groet,
Redactie De Landtong