MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het WK Roeien gaat bijna van start. We hebben nog een aantal mensen nodig om delaatste plekken te vullen. Het gaat om functies van ticketcontrole, rescue (in een bootje op de baan), chauffeur zijn, verzorgen van het volunteercafé tot bemannen van de informatiebalie. Kun je nog een dag of dagdeel in de periode van 18 augustus t/m 2 september a.s.? Meld je nog aan als vrijwilliger!

Dat kan via www.amsterdamrowing.com, onder vrijwilligers (rechtsboven). Hou er rekening mee dat je wordt ingedeeld voor alle dagen waar je je voor opgeeft. Vragen? Mail ons op volunteers@amsterdamrowing.com.

Openingsceremonie

Bijna 70 vrijwilligers zijn betrokken bij de openingsceremonie. De openingsceremonie vindt plaats op het Museumplein, in en rond de vijver voor het Rijksmuseum. Met de vrijwilligers nemen we deel aan een choreografie, en begeleiden de openingsceremonie, met als afsluiting dat we met zijn allen het woord “welcome” vormen. Om het allemaal goed te laten verlopen, wordt twee of drie avonden geoefend. We hebben nog 15 tot 20 mensen nodig. Ben je ook graag bij de openingsceremonie? Je moet dan beschikbaar zijn voor de rehearsals op:
> dinsdag 19 augustus, donderdag 21 augustus en vrijdag 22 augustus, steeds van 19.00 tot 22.00 uur op de Bosbaan, en natuurlijk voor de openingsceremonie zelf op zaterdag 23 augustus, van 14.00 tot 18.00 uur op het Museumplein. Aanmelden kan via www.amsterdamrowing.com onder vrijwilligers. Als je alleen aan de repetities voor de openingsceremonie en de openingsceremonie wil deelnemen, vermeld dat dan in het opmerkingenveld, en geef aan dat je alleen dinsdag 19, donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus beschikbaar bent. Vragen? Mail ons op volunteers@amsterdamrowing.com.

Slaapplaatsen

De roeiers van de equipes zijn vaak vroeg op de baan. Dat betekent dat alle vrijwilligersplekken dan al bemand moeten zijn. Van een aantal mensen van ver hebben we de vraag gekregen of er ook slaapplaatsen beschikbaar zijn. Mocht je in Amsterdam of bij de Bosbaan wonen en nog een slaapplek beschikbaar hebben voor een vrijwilliger van ver, dan horen we het graag! Dan kijken we of we degenen die nog een slaapplek zoeken en degenen die er een beschikbaar hebben, kunnen matchen. Mail ons met je slaapplek op volunteers@amsterdamrowing.com.