aug 12 2017

Verschijnt dezer dagen: lustrumeditie van De Landtong. Een extra nummer ter gelegenheid van de viering van het 135-jarig bestaan op 16 september. Nummer ‘vierenhalf’, met opgewekte teksten, wijze woorden, vrolijkheid en een kennismaking met de harde kern uit ons midden die doen wat ze kunnen om van de viering een memorabele gebeurtenis te maken voor alle 900+.

Behalve het concert, het jubileumboek 1882-1892, de veiling, de wedstrijd en de barbecue dus ook het blad. 

Lees de extra Landtong, en kom in de stemming. Inderhaast gemaakt, à l’improviste, en … een topnummer geworden! Om met de hoofdredacteur te spreken: ‘Ik zou de dwaaltochten door mijn eigen prachtige chaos voor geen goud willen missen.’

Bezorging: komende week.

(beeld: Marise Knegtmans)

Sorry, the comment form is closed at this time.