MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Na drie geslaagde coastal clinics in Muiden, organiseren we een fun beach sprint op zaterdag 29 juni a.s. We organiseren deze dag samen met Het Spaarne en KNZ&RV Muiden en Watersportvereniging Zandvoort. Het wordt een gezellige dag waarbij in coastal C4’en gestreden wordt om de allereerste beach sprint coastal bokaal. Daarnaast zijn er activiteiten op het land en is het mogelijk om (indien het weer het toelaat) je behendigheid op zee te testen in een coastal C1.

Eisen en begeleiding
Omdat deze beach sprint op zee plaats vindt geldt een minimum leeftijd van 16 jaar en voor alle roeiers een miniumun niveau van klasse S4 voor Willem III en S2 voor Het Spaarne. De boten worden gestuurd door ervaren coastal sturen. Iedere ploeg krijgt begeleiding en instructie over veiligheids maatregelen zoals in- en uitstappen, wegvaren en aankomen.

Locatie

Watersportvereniging Zandvoort, Boulevard Paulus Loot 1-Z, 2042 AD Zandvoort.

Dagindeling

Het event start om 12.00 en wordt afgesloten met een gezellige borrel. Er wordt geracet in twee banen van 700 meter waarbij iedereen twee keer kan sprinten. Deelnemers helpen elkaar met in en uitstappen en eventuele andere hand en spandiensten op de dag zelf. Kortom, vooral veel fun en gespetter.

Aanmelden en kosten

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, schrijf je vòòr vrijdag 14 juni in via deze link: https://forms.gle/vWi2otTjifKhdF5N8. Inschrijven met een volledige ploeg is niet mogelijk, de organisatie deelt de ploegen in zodat iedere ploeg evenveel kans maakt op de overwinning. Om de kosten enigszins te dekken, vragen wij een bijdrage van 10 euro voor je deelname. Nadat de inschrijving definitief is, krijg je een bevestigings mail met instructies. Hierna worden de kosten via de automatische incasso geïnd.

Vrijwilligers en Toeschouwers

Vind je roeien op zee iets te spannend of heb je nog geen klasse 4, maar lijkt je wel leuk om mee te helpen en/of te komen kijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. We zoeken nog vrijwilligers om te helpen op de dag zelf. Interesse, vul dan ook even het aanmeldformulier in en geef aan dat je niet mee roeit maar graag komt helpen.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via wedstrijd@willem3.nl

Wij hebben er zin in!

Het coastal comité