MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Zet alvast in je agenda meer informatie volgt:

Zaterdag 29 juni: Coastal fun beach sprint evenement in Zandvoort

Een evenement aan zee om leden van de verschillende verenigingen (WSVZandvoort, Willem III, Het Spaarne, KNZ&RV Muiden) op een relaxte manier kennis te laten maken met het coastal roeien en SUB-en (Stand Up Boarding). Datum is zaterdag 29 juni in de middag. Locatie is de Watersportvereniging Zandvoort. Meer informatie, het aanmeldformulier en de tijden volgen.

Zaterdag 14 september: Willem III OWEE (onderlinge wedstrijden)

Op zaterdag 14 september is de OWEE, de onderlinge wedstrijden van Willem III. Deze seizoenopening wedstrijd zal gepaard gaan met leuke festiviteiten zoals botendoop, BBQ en na afloop een Feest. Jong, oud, beginner, toer-, wedstrijd- of veteranenroeier, voor iedereen zullen er leuke wedstrijdjes en andere sportieve uitdagingen zijn. Hoe en wat precies wordt later aangekondigd, maar blokkeer alvast voor zaterdag 14 september je agenda vanaf de middag.

 

We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen met organiseren deze 2 evenementen, dus heb je tijd, stuur dan even een mailtje naar wedstrijd@willem3.nl.

Namens het bestuur

Jan Kloosterboer

 

Please mark your calendar, more information will follow:

Saturday June 29: Coastal fun beach sprint event in Zandvoort

An event by the sea to introduce members of the various clubs (WSVZandvoort, Willem III, Het Spaarne, KNZ&RV Muiden) to coastal rowing and SUB (Stand Up Boarding) in a relaxed way. The date is Saturday, June 29 in the afternoon. The location is the Zandvoort Water Sports Association. More information, the registration form and times will follow.

Saturday September 14: Willem III OWEE (club races)

The OWEE, the club races of Willem III, is on Saturday, September 14. This season opening competition will be accompanied by fun festivities such as boat christening, BBQ and a party afterwards. Young, old, beginner, touring, competitive or veteran rower, there will be fun competitions and other sporting challenges for everyone. How and what exactly will be announced later, but mark your agenda for Saturday September 14 from the afternoon onwards.

 

We are looking for volunteers who want to help organize these 2 events, so if you have time, please send an email to wedstrijd@willem3.nl.

On behalf of the Board

Jan Kloosterboer