MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Gezocht: Jeugdcoördinator (10-14 jaar) en Junioren Regio Coördinator (14-18 jaar)

Sue van Dis en Maaike Steenbergen hebben beide aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen als Jeugdcoördinator en Juniorencoördinator.

We zoeken daarom nieuwe enthousiastelingen die dit voor 8 uur per week voor het nieuwe seizoen willen overnemen.

Als Jeugdcoördinator ben je het aanspreekpunt voor de uitvoering van het jeugdbeleid. Hierbij heb je veel vrijheid in de manier van uitvoeren, zolang deze maar aansluit bij de behoefte van de jeugdroeiers en coaches, en de doelstellingen en regels van Willem III. Het doel van deze functie is het enthousiasmeren van de jeugd (10-14 jaar) voor de roeisport. Plezier in het roeien en aanleren van vaardigheden zijn belangrijke pijlers. Uiteindelijk komen uit deze groepen de toppers voor de toekomst. Je bent het vaste aanspreekpunt voor jeugdroeiers, ouders en coaches.

Als Junioren Regio Coördinator ben je het aanspreekpunt voor de uitvoering van het junioren regio beleid. Hierbij heb je veel vrijheid in de manier van uitvoeren, zolang deze maar aansluit bij de behoefte van de junioren regio roeiers en coaches, en de doelstellingen en regels van Willem III. Het doel van deze functie is het coördineren van het regio roeien in de leeftijd 14-18 jaar. Junior regioroeiers roeien omdat het leuk is, voor ongeveer twee tot drie keer per week met 1 keer in de maand een wedstrijd in de regio. Uitstroomniveau op clubacht niveau, niveau om eerstejaars acht selectie door te komen of zonder verdere instructie kunnen roeien bij de veteranen in een ploeg.

Heb je interesse om een van deze leuke functies op je te nemen of wil je meer weten, neem dan contact op met de Wedstrijdcommissaris, Jan Kloosterboer (wedstrijd@willem3.nl). Ook kan je meer informatie vinden op  Willem III Vrijwilligerswerk & vacatures (inloggen vereist)

Voor deze functie ontvang je een maandelijkse vergoeding.

 

Met sportieve groet,

Jan Kloosterboer

06-10075474

wedstrijd@willem3.nl