MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beste Willem III’ers,

 

Vorige week op woensdag 10 April zijn we verder gegaan met nadenken over de toekomst van Willem III. Deze avond stond in het teken van het vormen van werkgroepen die aan de slag gaan met de vier thema’s. Omdat de berichtgeving voor deze avond niet goed was, konden niet alle geïnteresseerden aanwezig zijn en daarom nodig ik iedereen uit op maandag 29 april om 17:30 op Willem III om verder te gaan met de toekomst van Willem III. Er zal eten aanwezig zijn op Willem III. Wil je mee eten schrijf je in via de link: https://forms.gle/u3LkHHPAHBjDBKvq5

Was je de eerste avonden niet aanwezig? Geen probleem ook dan ben je meer dan welkom! Leden van alle leeftijden en achtergronden worden met open armen ontvangen!

Tijdens deze derde sessie van het toekomst van de Willem III proces gaan we verder met het vormen van werkgroepen. Deze werkgroepen gaan aan de slag met een van de vier thema’s. De vier thema’s zijn Naar buiten keren, Activering en binding, Diversiteit, en digitalisering en de vragen waar thema’s zich op richten zijn:

  • Naar buiten keren: dit thema richt zich op hoe Willem III het beste aan de buitenwereld kan vertellen hoe leuk Willem III is, hoe brengen we de boodschap het beste over? Welke kanalen gebruiken we hiervoor?
  • Activering en binding: Hoe zorgen we ervoor dat huidige en nieuwe leden zo goed mogelijk gebonden worden aan- en door Willem III en hoe kunnen we deze leden activeren voor Willem III?
  • Diversiteit: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Willem III een toegankelijke en fijne plek is voor zoveel mogelijk soorten mensen?
  • Digitalisering: Welke processen op Willem III kunnen we automatiseren/digitaliseren en hoe kunnen we dit het beste doen.

Per thema’s heeft de werkgroep natuurlijk de volledige vrijheid om te kiezen hoe ze de vraag te lijf gaan

Het programma van de avond is:

18:00 aanvang met eten
18:30 start programma opening Twan en Joris
21:30 einde
Nogmaals willen wij graag alle Willem III’ers uitnodigen voor de derde toekomst van Willem III avond op maandag 29 april vanaf 18:00. Hopelijk zien we vele van jullie dan!

Tot maandag!