MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beste Willem 3ers,

Afgelopen week is er twee dagen door NPO gefilmd op onze vereniging .

Komende donderdag 25 april is de enige en laatste dag dat er komende week gefilmd wordt op Willem 3. Het filmen zou eerst afgelopen maandag plaatsvinden, maar door het slechte weer kon dit niet doorgaan. Het filmen zal van 09:00 tot 19:00 plaatsvinden. Het is mogelijk om te roeien, maar het kan zijn dat je even moet wachten met je boot er in leggen of wegvaren omdat ze op dat moment net een ‘shot’ filmen. Ieder shot duurt ongeveer 5 minuten, dus in overleg met de aanwezigen van het filmen kan je daarna uitzetten. Vorige week dinsdag en donderdag is het op een enkel moment na goed gegaan. De film crew excuseert zich er voor dat ze tegen sommige mensen hebben gezegd dat roeien niet mogelijk was. We hebben namelijk met ze afgesproken dat dit wel mogelijk is.

Op woensdag 24 april wordt er ook gefilmd, alleen dit filmen zal op het rechte stuk na de rozenoord brug plaatsvinden. Op woensdag zal de film crew alleen enkele boten pakken vanaf Willem 3 en wordt er op de vereniging zelf niet gefilmd. Op het Willem 3 terrein zullen wel spullen staan van de film crew.

Na donderdag zullen alle spullen weg worden gehaald en ziet de vereniging er weer geheel normaal uit.