MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

 

De afgelopen jaren is de communicatie op de website en de socials van Willem 3 met veel plezier gerund door een enthousiast team bestaande uit twee redacteuren voor de socials (Carlijn de Roos en Aster Kruisberg), een eindredacteur/webredacteur (Brigit van Dam), ICT-er Marten Steketee en de secretaris van het bestuur, nu Jenneke Peek, voorheen Eveline Pronker.

De website heeft zich ontwikkeld tot het platform van het bestuur en de commissies om naar de leden toe te communiceren, aankondigingen te plaatsen en verslag te doen van alles rondom het roeien en de vereniging. De socials van Willem 3 (Facebook en Instagram) zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een levendig platform met inmiddels meer dan 1000 volgers. We zijn hier trots op. En tegelijkertijd is er natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Aangezien een aantal leden van de comcom hebben aangegeven het stokje te willen overdragen, is met het bestuur gesproken over de mogelijkheid om de communicatie op een andere manier in te richten. Het afgelopen half jaar werden de aankondigingen en verslagen van de tochten al grotendeels zelf geplaatst door de toercommissie, in overleg met de comcom. En ook Jan Kloosterboer plaatste de afgelopen maanden zelf veel nieuwsberichten over wedstrijden op de website. Deze werkwijze willen we nog wat verder gaan doorvoeren.

Berichten die te maken hebben met wedstrijden, de sociëteit en de toertochten worden door de commissies zelf geplaatst.

  • Wil je een bericht plaatsen over wedstrijden: mail dan commissaris Wedstrijdroeien Jan Kloosterboer wedstrijd@willem3.nl.
  • Heb je een nieuwtje of activiteit die te maken heeft met de sociëteit: stuur je mail naar Inte Koopman societeit@willem3.nl.
  • Alle berichten over tochten: mail de commissie Toerroeien toercommissie@willem3.nl.
  • Alle overige onderwerpen kan je mailen naar comcom@willem3.nl.
  • Inte Koopman zal voorlopig ook de content op de socials zetten (er is een vacature voor de socials, zier vacatures).

·       Als er dingen moeten worden aangepast op andere pagina’s van de website (dus niet de nieuwsberichten op de homepage): stuur een mail naar comcom@willem3.nl.

Voor het aanleveren van content voor de nieuwsberichten, zie op deze website de richtlijnen voor de website en de socials. De eindredacteur van de website blijft zelf ook nieuwsberichten plaatsen en monitoren.

Vacatures
Lijkt het je leuk om content de plaatsen op de website of op de socials? Kan je goed teksten schrijven of redigeren? Wil je verder een rol spelen in de communicatie binnen de vereniging? We zijn op zoek naar nieuwe mensen die in de communicatie commissie willen plaatsnemen, zie onze vacatures of mail comcom@willem3.nl.

Hartelijke groeten,

De comcom
Brigit van Dam, Marten Steketee, Jenneke Peek