MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

We hopen dat jullie, ondanks het winterse en onstuimige weer, zin hebben om bij te gaan dragen aan het succes van deze lange afstandsklassieker op de Amstel. In 1932 werd deze voor het eerst geroeid en de Head is nog altijd springlevend. De wedstrijd zal worden gehouden op zaterdag 9 en zondag 10 maart. Er wordt hulp gezocht voor verschillende werkzaamheden zowel voorafgaand als tijdens de wedstrijd.

Via de link hieronder kun je je aanmelden. Daarbij kun je je beschikbaarheid en voorkeur voor bepaalde taken aangeven. Als je niet kunt dit jaar, maar wel op de adressenlijst wilt blijven, hoor ik dat ook graag. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke afstemming, dan kun je me bellen op 06-24911099.

Ik hoor graag van jullie (uiterlijk 9 februari)!

Ga naar het aanmeldformulier

Groet,

Marjon Nooter

Head of the River Amstel
Coordinator Vrijwilligers
vrijwilligers@headoftheriver.nl