MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beste Willem III Roeiers en Coaches,

De Skiffhead & Jeugd- en Tweehead wordt gehouden op 23-24 maart 2024. Wil je meedoen, vul dan dit formulier in. Alle informatie over de wedstrijd kan je vinden op Skiffhead.nl en KNRB – Roeievenementen Jeugd- & Tweehead / KNRB – Roeievenementen Skiffhead.

Iedereen die geen wedstrijdbijdrage heeft betaald (zoals de juniorwedstrijd roeiers) zal het inschrijfgeld zelf moeten betalen. De kosten zijn 35 euro per 1x/2-/2* . De inschrijving sluit 19 maart 2024. De botentoewijzing zal begin februari 2024 zijn. Zorg ervoor dat iedereen op tijd  een wedstrijd licentie heeft. Deze kan je aangevragen via Wedstrijdlicentie | KNRB.

Ter voorbereiding zal er 25 februari 2024 een Skiffhead masterclass worden gegeven door Frans Gobel en Marijke Zeekant. Je kan je hiervoor opgeven via dit formulier.

Mochten er vragen zijn mail me of bel even.

Met sportieve groet,

Jan Kloosterboer
Wedstrijdcommissaris Willem III – Amsterdam
Mobiel: 06-10075474
e-mail: wedstrijd@willem3.nl