MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Aanstaande zondag 14 januari, van 10:00 tot 16:00, is de DiNHo jeugdcompetitiewedstrijd @Willem III. Er worden rond de 200 kinderen verwacht met 40 ouders/begeleiders. Alle C4x+’en en gladde 4x+’en (boord/ongestuurd dus niet) en ergometers (in W3TC) zullen in gebruik zijn tijdens de wedstrijden.

Tijdens de wedstrijd zal het erg druk zijn op het terrein, op de vlotten en in de sociëteit van Willem III. Het Buitenvlot en het Grote vlot zullen dan voor de DiNHo gereserveerd zijn. Er zal geen vaarverbod zijn maar we vragen u rekening te houden met deze wedstijd. Het advies is om zoveel mogelijk voor 10:30 of na 15:00 te gaan trainen.

Meer info over deze wedstrijd kun je vinden op onze website.

Met sportieve groet,

Jan Kloosterboer
Wedstrijdcommissaris Willem III – Amsterdam
Mobiel: 06-10075474
e-mail: wedstrijd@willem3.nl