MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beste Willem 3er,

Graag nodigt het bestuur van Willem 3 u uit om naar de nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2024 te komen. Vanaf 16:00 zijn de deuren van de sociëteit geopend om samen te proosten op het nieuwjaar. Daarnaast grijpen we dit moment aan om alle Willem 3 kampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten en te huldigen. Om een indicatie te hebben van het aantal mensen dat komt, vraag ik u om u aan te melden via de volgende link: https://forms.gle/rNiSrQuJCUZ2J3RLA
Na het grote succes van vorig jaar zal voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie een nieuwjaarstocht worden georganiseerd door de Toercommissie. Verdere informatie over de tocht staat onder deze mail.

Namens het Willem 3 bestuur wensen we u fijne feestdagen en zien u graag op 7 januari.