MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De indoor begint dit jaar op woensdag 4 oktober en eindigt op woensdag 27 maart 2024. De training wordt  gegeven door Ralf Rienks en Michiel Mantel, 2 top roeiers die WK ’s hebben gevaren.  Iedere week is er een afwisselend circuit waarin buik, rug, benen en armen aan bod komen en wordt afgesloten met de Bring Sally up-squad-challenge of een buikspier kwartier.

De training is geschikt voor alle veteranen van jong tot oud. Jeugd, junioren en wedstrijdroeiers hebben hun eigen trainingen op andere tijdstippen.

We hebben weer twee blokken: van 18.30-19:30 uur en 20.00-21:00 uur, met maximaal 30 deelnemers per blok in het W3 trainingscentrum.

De kosten voor de vergoeding van de trainers is ook dit jaar weer € 50,- per deelnemer. Dit wordt via een automatische incasso geïnd.

Schrijf je in via deze link.

Wees er op tijd bij want Vol=Vol.

Op woensdagavond wordt ook altijd gekookt op WIllem III en kan je (met je ploeg) voor of na de indoortraining gezellig een hapje mee-eten. Hiervoor kan je je elke week weer opgegeven/betalen  via Sociëteit. De kosten voor het eten zijn 10 euro.

Heb je nog vragen contact dan wedstrijdcommissaris@willem3.nl