MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Jaarlijks organiseren wij in september de lichtjestocht door de grachten van Amsterdam. Deze tocht wordt opgenomen in de evenementenkalender van de KNRB. Zoals altijd hebben we voor de tocht van 23 september al ruim voor de aankondiging op de Willem III website veel aanmeldingen van verenigingen uit het land. Dit jaar zoveel, dat we onze hele toervloot nodig hebben en zelfs nog boten van de buren moeten gebruiken. De Lichtjestocht is dus helaas vol!

Nu is het zo dat er last minute vaak nog een en ander verandert en er toch roeiplaatsen bijkomen. Wil je daarvoor in aanmerking komen geef je dan op via toercommissie@willem3.nl.

Op 18 november organiseren we ook weer de Snerttocht, ook bij het vallen van de avond door de grachten en dan hebben we alle ruimte voor Willem III leden.

W3 Lichtjestocht September 23 fully booked!

September every year we organize a Light-tour on the Amsterdam Canals. This tour is also announced at the national tour-rowing calendar. The next tour on September 23rd there are so many applications we need our complete touring fleet without any boats left. So this tour is already fully booked.

Sometimes last minute changes can create rowing places, if you are interested we can put you on a list. Apply to toercommissie@willem3.nl.

An alternative may be the Snerttocht to be held November 18th which is also a canal tour during sunset.