MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het is al weer bijna een maand geleden, maar op 8 september 2023 was het eerste dansevenement van Willem III: met de dansstijlen Lindy Hop en Blues. Met 45 leden hebben we het nieuwe roeiseizoen al dansend ingeluid. Op de schitterende dansvloer van onze clubzaal dansten we ons in het zweet, met telkens wisselende partners. Het was heerlijk! We kregen les van Teodora Kasabova, en haar partner Jasper. In korte tijd leerden we de basisbeginselen. Het leuke was dat het er na twee uur dansen al behoorlijk goed uit zag. Iedereen was enthousiast, en de sfeer was energiek en vrolijk.

Als je wilt dat de commissie sociëteit vaker dansevenementen moet organiseren, stuur dan asjeblieft een e-mail naar societeit@willem3.nl

Dance-event with Lindy Hop and Blues big success

It is already almost a month ago, but on the 8th of September 2023 was the first dance-event of Willem III: with the dance-styles Lindy Hop and Blues. With 45 members we’ve started the new rowing season by dancing. On the beautiful dancefloor of our club room we danced our hearts out, with constantly changing partners. It was wonderful! Teodora Kasabova taught us, together with her partner Jasper. In a short time we learned the basics. It was nice that after two hours of dancing it looked already pretty good. Everyone was enthousiastic, and the atmosphere was full of joy and energy.

If you want the commissie sociëiteit to organise dance-events more often, please write an e-mail at societeit@willem3.nl