MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III heeft afgelopen jaar succesvol het nieuwe systeem Focus On Your Sport (FOYS) geïmplementeerd voor de leden- en financiële administratie. FOYS is een volledig geïntegreerd systeem in samenwerking met de KNRB die dubbele administraties overbodig maakt.

Verder heeft FOYS vele extra features die het makkelijk maakt voor leden om betrokken te blijven bij alle nieuws en activiteiten op Willem III en roeiend Nederland. Een belangrijk onderdeel daarvan is de Roeien.nl app op je telefoon waar alle informatie van jezelf, Willem III en de KNRB te vinden is.

Het bestuur heeft besloten om de Roeien.nl app vanaf het nieuwe roeiseizoen te introduceren en actief te gaan gebruiken.

In eerste instantie zal de Roeien.nl app met name voor informatie en communicatie worden gebruikt. Op termijn is het ook de bedoeling om het afschrijfsysteem, inschrijvingen voor verenigingsevenementen en (bar-)diensten via de app te gaan regelen. Tevens gaan de Willem III website en de Roeien.nl app gekoppeld worden zodat dezelfde functionaliteiten ook via de website beschikbaar zullen zijn.

Nieuwsgierig?? Volg de volgende stappen.

Activeer via https://mijn.roeien.nl/inloggen je KNRB-account met je KNRB-lidnummer. In december 2022 heeft iedereen een mail met zijn KNRB-lidnummer ontvangen.
Mocht je deze mail niet hebben ontvangen of niet meer hebben dan kun je je KNRB-lidnummer opvragen bij onze leden administratie (ledenadmin@willem3.nl)

Installeer vanuit de app store de Roeien.nl app op je telefoon en log in met je KNRB-lidnummer en wachtwoord.

Wil je hulp of verdere uitleg? Tijdens de OWee 16 september zal de IT-commissie een stand op de roeiers markt hebben om je te helpen met de app installatie en alle andere vragen.

Daarnaast horen we graag je feedback over de app zodat we het nog makkelijker en gebruiksvriendelijker voor de toekomst kunnen maken.

Het bestuur wenst iedereen alvast veel plezier met de ontdekking van onze nieuwe app en meer informatie en toepassingen zullen komend seizoen volgen.