MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op zaterdag 17 juni, werden de RIC jeugdwedstrijden gevaren. De ‘buren’ hadden weer een fijne race georganiseerd om de jeugd te enthousiasmeren voor het wedstrijdelement in onze sport. En wat was de jeugd van Willem 3 enthousiast! Met vijftien roeiers deden we mee in tien categorieën.

En het resultaat mocht er zijn, tien medailles:

  • J 13 1x: Max Coppens 3e
  • Mix 13/14 2x: Mies Dijksterhuis en Rijk van Dis 1e
  • O11 1x: Leah Kat 1e, Dishita Betala 2e, Suzy Hekscher 3e
  • O12 1x: Rijk van Dis 2e, Anna Regev 3e
  • 10/12 C4*: Berk Karademir, Maurits van Maarssen, Boris Bijen, Pahal Betala, stuur Rijk van Dis 1e
  • 10/12 2x: Suzy Hekscher, Berk Karademir 1e Sophie Akkerman, Leah Kat 2e

Als klap op de vuurpijl was er ook nog een verrassing voor vijf jongens van Willem 3: zij hebben de totale DiNHo competitie van 2023 J14 C4* gewonnen! Dus ook daar werden nog medailles voor uitgereikt.

We kunnen met zijn allen terug kijken op een geslaagde en succesvolle dag. Dank aan RIC voor de relaxte organisatie en het ijsje voor alle deelnemers. Een heerlijk verkoelende afsluiting van deze succesvolle, zomerse dag!