MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het menu:

  • Koude komkommersoep met bloemkool en gember
  • Bloemkoolsalade met granaatappelpitten en pistachenoten
  • Shakshuka
  • Kwarktaart met vijgen, sinaasappel en mascarpone

Aanvangstijd diner 19.00 uur. Borrelen vanaf 18.30 uur.

En dan de prijs  van 15,- euro p.p. inclusief koffie en thee:die kan in deze tijd niet meer uit. Helaas. “Vóór de Oekraïne crisis kon ik het eindbedrag bij de Turkse (goedkope) supermarkt aardig goed inschatten. Nu zit ik er steeds mijlenver naast en schrik me een hoedje – MW.” Daarom is tot onze spijt de prijs nu verhoogd naar 17,50 euro pp.

Opgeven uiterlijk donderdag 18.00 uur. Inschrijven via deze link.

Het zij nog maar eens herhaald:

Behalve dat er tijdens Ottolenghi 2.0 tussen de gangen muziek wordt gespeeld, is ook de setting veranderd. Er wordt niet meer gegeten aan losse tafels: we schuiven alle tafels aan elkaar tot 2 of 3 rijen. Dus totaal geen probleem als je alleen komt. Je bent niet de enige die dat doet. Witte papieren tafelkleden en kaarsjes. Introducees zijn  welkom.

Wij koken om niet (maar wél met heel veel lol!); alle gelden die overblijven na de boodschappen, stromen weer in de kas van Willem III.

Was getekend, de kokkies Petra Bessem, Judith Gelmers, Marion Wijnberg en Annette Zwart