MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

We zoeken extra coaches voor de Regio Junioren. De groep bestaat uit 15-20 junioren in de leeftijdscategorie van 14 tot 18 jaar. Er wordt 3 keer per week getraind op dinsdag 18:00-19:30 , donderdag 17.00 – 18:30 uur en zondag om 10:30-12.00 uur.

Het doel is om de junioren te leren roeien maar vooral ook om veel lol met elkaar te hebben. De fanatiekelingen starten leuke DiNHo wedstrijden in de Regio Noord Holland en de DIYR op de bosbaan.

Het coach team wisselt elkaar af zodat ieder een training in de weekverzorgt. Onze Regio Juniorencoördinator Maaike Steenbergen regelt de planning zodat alles soepel verloopt. Coach-ervaring is niet vereist, je kan meedraaien met de andere coaches en zo het coachen leren.

Dus lijkt het je leuk om de Junioren te coachen en past een van de
trainingsuren je? Of kan je af en toe invallen of mee coachen?

Meld je dan aan via dit formulier

Heb je nog vragen stuur even een mailtje naar Maaike Steenbergen: juniorencoordinator@willem3.nl