MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Tijdens The Head werd er een taartenbakwedstrijd georganiseerd. Leden werden uitgedaagd om de mooiste, lekkerste, bijzonderste zoete of juist hartige taart te bakken. Deze konden bij de start van The Head op zaterdag 11 maart worden ingeleverd en de taartpunten werden gedurende het weekend verkocht. De opbrengst van de taartenverkoop wordt gebruikt voor keukengerei en benodigdheden achter de bar.

Er werden diverse taarten gebakken waardoor de ’taartentafel’ goed vol kwam te staan! Hiervoor nogmaals dank aan alle taartenbakkers!

En dan, er kan natuurlijk maar 1 iemand de winnaar zijn, dat is Jan Zuurbier geworden! Jan bakte een heerlijke worteltaart mét het logo van Willem 3 erop. Als prijs wint hij de enige echte Willem 3 slippers.  Gefeliciteerd Jan!

Geen taart gebakken of niet gewonnen en wil je toch graag de Willem 3 slippers hebben? Voor 20 euro heb jij je eigen paar, er zijn nog enkele maten te koop! Mailen kan naar evenementen@willem3.nl