MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het wordt al bijna een traditie, whisky proeven met bijpassende hapjes. Deze keer gaan we de whisky’s van diverse eilanden aan de westkust proeven. De smaken zullen complexer zijn, met invloeden van de zee, de gebruikte vaten en de rijpingstijd.

En natuurlijk is de hand van de meester-distillateur van de verschillende soorten ook erg belangrijk. Omdat het over het algemeen duurdere whisky’s betreft, moeten we de prijs ten opzichte van vorig jaar verhogen.

Wanneer: zaterdag 1 april vanaf 16.00 uur

De toegang bedraagt nu 30,- euro p.p.

Gaarne CONTANT afrekenen aan de zaal (GEEN PIN).

Een eventueel overschot aan inkomsten komt ten goede aan Willem III.

En ook nu weer het dringende advies: kom niet per auto! Neem een taxi of OV.

Het whisky team: Annemarie, Olaf en Ernst