MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beste leden,

De woensdagavond clubavond is een begrip op Willem 3. Elke week zorgen onze koks voor een lekkere en voedzame (vega) maaltijd. Afgelopen jaar hebben wij met inschrijflijsten gewerkt waardoor de boodschappen zo efficiënt mogelijk ingekocht konden worden. Door vooraf in te schrijven, weten de koks immers op hoeveel mensen zij kunnen rekenen en proberen we tegelijkertijd voedselverspilling te voorkomen/beperken.

Vanaf aanstaande woensdag 15 maart gaan we over op een nieuw systeem, namelijk het vooraf kopen en daarmee reserveren van je eetbon. Je koopt een eetbon uiterlijk zondagavond, via de gebruikelijke route voor inschrijving op onze website. De inschrijflijst in excel komt hiermee te vervallen.

Let op: Aankomende woensdag 15 maart is de ALV, wil je daarvoor mee eten? Zorg dat je op tijd een eetbon koopt, er zijn in totaal 70 eetbonnen beschikbaar. Vanwege de ALV worden er aankomende woensdag na 20:00 uur geen maaltijden meer geserveerd.

Groeten namens het team van de clubavond,
Stefanie