MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Geacht bestuur en leden van Willem III,

Zoals u kunt lezen organiseren wij op 25 en 26 maart aanstaande de alom bekende Jeugd, Twee en Skiffhead.

Jeugd- en Tweehead: Zaterdag 25 maart 2023 staat in het teken van de Jeugdhead en de Tweehead. De wedstrijdafstand van de Jeugdhead is 2500 meter met start bij roeivereniging Willem III en finish voor “De Hoop”. Bij de Tweehead wordt een afstand van 7500 meter verroeid met start in Ouderkerk aan de Amstel en finish voor “De Hoop” in Amsterdam.

Skiffhead: De Skiffhead vindt plaats op zondag 26 maart 2023  en heeft eveneens als de Tweehead een wedstrijdafstand van 7500 meter, die tussen Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam wordt geroeid.

Wij hebben ook een C1x veld hebben en mixed nummers bij de Tweehead; dus voor iedere roeier wat wils!

Inschrijving. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijfprogramma van de KNRB (www.knrb.nl). De inschrijving opent op zaterdag 4 maart 2023 en sluit op woensdag 22 maart 2023 om 18:00 uur.

Betaling: Uw betaling kunt u overmaken op bankrekening: NL31 ABNA 0550 7012 06 t.n.v. Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop inzake Skiffhead, Amsterdam. Vermeld in de omschrijving a.u.b. altijd de naam van de slagroeier en indien van toepassing ook de ploegnaam.

Botenwagens
Legale parkeerruimte wordt steeds schaarser en de handhaving steeds strenger in Amsterdam. Wij verzoeken u om contact op te nemen met de vereniging waar u gedurende het weekend graag te gast zou willen zijn.
voor RIC: gebouw@ricamsterdam.nl
voor Willem III: veiligheid@headoftheriver.nl
voor Skoll: gebouw@skoll.nl
voor Poseidon: b.p.de.graaff@hccnet.nl
voor De Hoop: gebouw@karzvdehoop.nl

Het tijdschema, reglement, uitgebreide instructies over het parkeren met een botenwagen en t.z.t. de loting vindt u op onze website www.skiffhead.nl. Houd voor actuele informatie ons Instagram account in de gaten. U kunt ons met vragen altijd een mail sturen naar skiffhead@karzvdehoop.nl.

Wij verheugen ons op uw komst en zien uw aanmelding(en) graag tegemoet!

Wedstrijdcommissie KAR&ZV De Hoop
Competition Committee KAR&ZV De Hoop

Meer informatie op / more information at:
www.skiffhead.nl