MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op 6 januari j.l. is  de ‘Steunstichting 140-jarig bestaan Roeivereniging Willem III’ opgericht. Doel van deze stichting is de aanschaf van een aantal boten te financieren. Hiermee wordt een sterke impuls gegeven aan de vervanging en vernieuwing van de vloot van Willem III.  Eenmalige giften welke zijn gedaan in 2023 aan de Steunstichting zijn fiscaal aftrekbaar. Schenkingen vanaf EUR 60 zijn al aftrekbaar.

Het doel is om gedurende het jaar 2023 zoveel mogelijk giften op te halen met onze Steunstichting om zo 2 boten (een Heren- en een Dames-8) aan te schaffen voor onze vereniging. Door twee relatief dure boten uit het aanschafplan van de vereniging op deze manier te financieren, kan Willem III in de breedte versneld haar vloot vervangen en uitbreiden.

Op basis van reeds gedane toezeggingen heeft de stichting al een belangrijke (en voordelige) slag kunnen slaan. Als eerste boot is de ‘Tokio mannen 8’ van de KNRB voor Willem III gekocht (deels dus: ‘op de pof’). Vervolgens gaan we op zoek naar een goede Dames 8.

Heb je interesse om een donatie te doen en op deze manier de uitbreiding van de vloot van Willem III te ondersteunen? Mail dan naar 140willem3@gmail.com, dan krijg je een donatieformulier toegestuurd.

Namens het bestuur,

Peter Hesp